1 Temmuz 2017 Cumartesi

Under Armour ’’Streaker Pull'' Sweatshirt İnceleme

Under Armour'ın ’’Streaker Pull’’ serisi kapşonlu koşu sweatshirt'ü, özellikle bahar antrenmanlarınıza büyük konfor katacak.

Bu ürünü sadece koşu değil bir çok spor dalında da kullanmanız mümkün.
Under Armour ürünleri genelde fit vücutlara hitap etse de bu ürün biraz daha bol kesim dizaynı sayesinde hafif kilolu, spora yeni başlamış kişilere de hitap ediyor.




UA microthread teknoloji sayesinde çok hızlı kuruyabilen bir kumaştan üretilmiş. Bu sistem, terinizi hızla  dışarı atıp uzun süre kuru kalmanızı sağlıyor. Sweatshirt, hafif esnek yapısı sayesinde vücut hareretlerinize adapte olabiliyor ve bu sayede değişik jimnastik hareketlerinize olanak sağlıyor. Benim üründeki en beğendiğim özellik; kulaklığınız için bir medya port deliğinin olması. Böylece antrenmanınız sırasında telefon kablosunun dışarıdan sarkmasını sevmeyenler, kulaklık kablosunu içeriden taşıyarak bu delikten sizi rahatsız etmeyecek şekilde kulağına taşıyabilecekler. Ayrıca bu deliğin kumaşta yırtılmasına ve genişlemesine müsade etmemek için  kumaşa transparan ve göze batmayan bir destek atmışlar.

Klasik bir uzun kollu koşu dizaynı olan ’’Parmak deliği’’ özelliği sayesinde sweatshirt’ün vücudunuza daya iyi oturması sağlanmış. Bu sayede  elleriniz ve vücudunuz için ekstra ısı koruması da sağlanmış oluyor.

Yine basit ama oldukça faydalı bulduğum diğer bir özellik; gece antrenmanlarınız için ön ve arka logoların ışık yansıtmalı olarak yapılmış olması. Böylece nispeten daha görünür oluyorsunuz.




Sağ arka tarafta elinizle rahat ulaşabileceğini bir noktada fermuarlı bir cebi var. Antrenmanlarında yanında çanta taşımayı sevmeyenler için
ideal bir cep. Anahtar, para vs gibi ufak eşyalarınızı bu cepte taşıyabilirsiniz.  


Ürünün 2 adet dezavantajı olduğunu düşünüyorum. Birincisi %100 polyester olması.  Sizi ekstradan terletebilir ama Microthread teknolojisi ile bunu azaltmaya çalışmışlar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Under Armour Spor Maskesi - UA Sportmask

Under Armour firması sporcular için özel nefes almayı kolaylaştıran bir sporcu maskesi üretti. Türkiyede piyasaya çıktıktan sonra çok kısa b...