1 Temmuz 2017 Cumartesi

Bose Quiet Comfort 25 Kulaklık İnceleme


Spor yapmak kadar kaliteli müzik dinlemek de sizin için önemliyse Bose'un Quietcomfort 25 serisi kulaklığını denemenizi tavsiye ediyorum. Ürünün öne çıkan en büyük özelliği; Noise Cancelling yani ''Akustik Ses Önleyici'' sistemine sahip olması. Bu özellik sayesinde müzik keyfiniz ayrı bir kaliteye ulaşacak. Basitçe anlatmak gerekirse bu sistem, ortamdaki belli frekanslardaki gürültüyü engelleyerek dış ortamdaki bazı sesleri duymanızı engelliyor ve sadece müziğe odaklanmanızı sağlıyor. Uçak, tren ve metrodaki gibi ortamlardaki uğultuları neredeyse yok ediyor. Kulaklıkta bulunan sensör, ortam gürültüsünü dinleyerek mevcut gürültüyü frekans yoğunluğunu ayarlayarak engelliyor. Yolcu ve savaş uçaklarında pilotlar, savaş gemileri ve denizaltılarda ise sonar sistemi personelleri Bose'un bu özellikli kulaklıklarını uzun yıllardır kullanıyorlar. Cihazın bu özelliği 1 adet AAA pil ile çalışıyor. Tabiki akustik ses önleyici özelliğini çalıştırmadan da müzik dinlemeniz mümkün. Ancak spor yaparken bu özelliğe dikkat etmeniz gerekiyor. Örneğin koşu yaparken ya da bisiklet sürerken dış seslerden kendinizi tamamen soyutlarsanız araba, köpek vs gibi tehlikelere açık olabilirsiniz.



Artılar
·         Akustik Ses Önleyici.
·         Ses kalitesi orta seviyenin üzerinde, Bose Activee EO ve TriPort teknolojisi sayesinde derin ve net bir ses alıyorsunuz. 
·         Tasarım olarak çok başarılı. Kullanılan kafa ve kulaklık süngerleri yumuşak ve oldukça kaliteli. Uzun süre kullanıldığında kulaklarınızda ağrı hissetmiyorsunuz. Şık bir taşıma çantası var. Kulaklık katlanabildiği için kutusuyla taşımak çok da zor değil.
·         Akustik Ses Önleyici  özelliği için 35 saate kadar uzun bir pi ömrü sunuyor.



Eksiler
·         Apple ve Android için 2 farklı modeli var. Birisi için karar vermeniz gerekiyor. Sistem, her iki işletim sisteminde de müzik dinlemenize imkan vermesine rağmen ses açma-kapama ve mikrofon özelliklerini her iki işletim sisteminde kullanmanıza izin vermiyor.

·         Anti-noise özelliğini çalıştırmak için kullanılan AAA pil yerine şarjlı batarya sistemi kullanılabilirdi. Yanınızda yedek pil taşımanız gerekiyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Under Armour Spor Maskesi - UA Sportmask

Under Armour firması sporcular için özel nefes almayı kolaylaştıran bir sporcu maskesi üretti. Türkiyede piyasaya çıktıktan sonra çok kısa b...